Timbul Mbukak Bengkel

Timbul mbukak bengkel. penging jelas, jajal waca nang link kiye Den Bagus Timbul Jayaden. nek arep komen nang ngingsor pada nganggo Jawa Koek alias MBanyumasan bae ya....

Ben ilate lemes ora kaku mbok biasa mangan beneman busil karo beneman ganyong hehehhehe nek urung tau mangan ya njajal rasane marem koh. Kaya kuwe yah, napurane ora teyeng basa alus, krama inggil, Inyong teyenge ndeplak kaya kiye thok.

Sepisan maning ngapurane bae ya bosssss





Sudah ada 5 komentar, tambain donk.!

  1. terima mbdul jbmut mbul

    BalasHapus
  2. jajal debuktikna disit maring motore aku FIZ nek maen nembe pasang iklan

    BalasHapus
  3. aja cok nggdebus,ndobol,ndablong nek temenan teyeng ngecun motor jajal debuktikna aku lila motore aku dadi prakteke ko, gami dejiot nang ngiringan kulon nek gelem banter tur ana tenagane ko tok bayar kontan.nek uwis rampung kabari aku maring ngeneh sabdo_santo@yahoo.com

    BalasHapus
  4. wij pokoke timbul jimate ampuh

    BalasHapus
  5. Tinbul trima center pres jembut (rebonding)

    BalasHapus

Kalau tidak mau tambah komentar ya, tinggalin duwit ya?