Suasana Bengkele Timbul Jayaden 2015

Nyambung pestingan sing gemien. Postingan sing gemien isine kurang lewie kaya kiye ge diwaca terus klik Lanjut membaca nang ingsor ya.. :

Wong Sambong, wong Timbang, Bandingan Badamita tekan Kejobong Pengadegan Wanadadi Punggelan karo wong ngendi bae ngeneh pada mbengkel maring nggone Den Bagus Timbul sing umae nang NDesa Sambong RT 05/03 Punggelan MBanjarnegara.

Sing arep ngecet semprong apa arep ngcun motor, ngeruag bodi utawane apabae jan komplit temenan ora keri ya nambal ban arep model dobong apa model pendel apa maning nambal ban mode cuplis pokoke dejamin okelah. Lanjut Membaca >>

Lo Masih 0 komentar, dikomentari donk.!

Tinggalkan Komentar. Kalau tidak mau komentar ya, tinggalin duwit ya..hihihi