Gara2 Dompet Ireng MP Kacaubalau

MUKIDI rewang neng omahe pak Lurah pas mantu anake. Ndilalah dompete MUKIDI ilang. Digoleki neng endi2 ora ono...

MUKIDI nyoba goleki neng kamare manten, mungkin pas nyapu mau tiba.

Pas nggoleki neng ngisor dipan, ndadak manten mlebu kamar. MUKIDI ndhelik neng ngisor dipan.

Terjadi dialog pengantin.
Si pria ndemek pipine manten wedok.
" Apem nyempluk iki duweke sopo dik ? "
" Wek'é sampeyan mas "

Manten lanang ndemek dodone.
" Tumpeng anget iki duweke sopo dik ? "
" Wek'é sampeyan mas ?"

Tambah panas lan hot...
"Pisang goreng anget iki duwek'e sapa maaas".
"Iki yo duwek'mu dik".

Terus manten lanang bukak rok'é manten wedok.
" Dompet ireng iki duweke sopo dik ? "

MUKIDI sing ning ngisor longan krungu dompet langsung mencolot....

"GADHAHAN KULO MAS...!!!"

```Grobyaak, maalliiiing.. maaliingg.. 😄😄😄.. 😜

posted from Bloggeroid

Lo Masih 0 komentar, dikomentari donk.!

Tinggalkan Komentar. Kalau tidak mau komentar ya, tinggalin duwit ya..hihihi